Különleges toplisták

Rendkívül jó ötlettel rukkolt elő néhány hónapja a Porsche hivatalos Youtube csatornáján! Különböző témakörök szerint gyűjtötték össze az öt legérdekesebb Porsche járművet.

Bővebben

Fekete Targa

Először 2010-ben jelent meg GTS felirat a Porsche 911 típusain (a 997 sorozat tagjain), azóta pedig egyre népszerűbbé vált a modellváltozat az ügyfelek körében. Januárban a 911 aktuális verziójából is bemutatták a GTS példányokat. Megmutatjuk, milyen újdonságok érkeztek!

Bővebben

Laposorrú

Nem bírunk szabadulni a nyolcvanas évek varázsától! Egészen különös évtized ez, amelyben a popzene eléri csúcspontját (ez nem vitatéma, hanem zenetörténelmi tény:), minden korábbinál harsányabbak és vadabbak a színek, a frizurák, a ruhák – és természetesen ebből az autók sem maradhattak ki.

Gondoljunk csak bele, milyen visszafogottá váltak a kilencvenes évek a ’80-asok után! Akár a divatot vagy a zenét vesszük, akár az autógyártást, mindenhol sokkal jobban tetten érhető a racionalizmus. Az előző évezred utolsó előtti évtizedének vadromantikáját mi sem mutatja jobban, mint az, hogy a Porsche esetében ez a korszak az utánozhatatlan 959-cel, az egyik első és egyúttal talán minden idők egyik legkülönlegesebb szupersportautójával tetőzött. Ám természetesen nem a 959 az egyetlen zuffenhauseni vadló, amely tökéletesen visszaadja a korszellemet – íme, a „laposorrú” 930-asok non plus ultrája!

Porsche 911 Turbo Cabriolet (930) Flachbau

Bővebben

Különleges konstelláció

Bár az idén ötvenéves Porsche 911 összesen hét nemzedéket számlál, a Turbo kivitelek az elmúlt negyven év alatt a jelenlegivel együtt hat generációval örvendeztették meg a mesterséges lélegeztetés híveit, és nyitott tetejűek is pont ennyi tagot számlálnak, e három követelmény együttes kombinációja ritka konstellációnak számít a márka történelmében.

Porsche 911 Turbo Cabriolet (991)

Porsche 911 Turbo Cabriolet (991)

Bővebben