Cél, a mesterhármas!

Monzában mutatták be az új Porsche 919 Hybrid versenyautót, amelynek rendszerteljesítménye eléri a 900 lóerőt! A gyári csapat célja, hogy harmadjára is megszerezze a bajnoki címet a Hosszútávú Világbajnokságon a gyártók és a versenyzők értékelésében, illetve a Le Mans-i 24 óráson se találjon legyőzőre.

Bővebben

Verseny a gyerekekért

Izgatott várakozás előzi meg a Porsche visszatérését a Le Mans-i prototípusok közé, de a nagy nyári megmérettetés előtt egy hasonlóan kemény kihíváson bizonyítottak a zuffenhauseni versenyautók. Ötvenkettedik alkalommal rendezték meg Daytonában a 24 órás viadalt, ahol az új Porsche 911 GT America és a 911 RSR is kitombolta magát. Nagy hír, hogy utóbbi győzelemmel tért haza, ám hasonlóan fontos, hogy az egyik csapat a gyerekek jólétért is küzdött az egyik Porsche közreműködésével!

911RSR

A jelenleg a főszponzoráról elnevezett Rolex 24 at Daytona a legismertebb hosszú távú verseny az Amerikai Egyesült Államokban, és az egész világ kezdi Le Mans mellett emlegetni. Az először 1962-ben megrendezett versenyre előszeretettel neveznek a világ legismertebb autógyártói, akiket a zuffenhauseni márka rendre legyőz, hiszen a legtöbb – szám szerint 22 összetett – győzelemmel a Porsche a daytonai 24 órás királya! Bővebben