Öt legendás Porsche

Az ötszörös Le Mans-i, háromszoros Daytona 24 győztes és kétszeres sportautó világbajnok (World Sportscar Championship) győztes angol Derek Bell ötven év Porsche versenyautói közül kiválasztotta a számára legfontosabb ötöt. Lássuk!

Bővebben

Született polihisztor

Ahogy általában a generációváltások idején a 993 bemutatásakor is csupán a Carrera és Carrera 4 Coupé volt rendelhető, majd őket követte pár hónappal később a Cabriolet. 1996-ban aztán valóságos tűzijáték zajlott Weissachban, bemutatták a Carrera 4S, a Targa, az RS, RS Clubsport, az új Turbo, a GT2 és a GT1 modelleket.

Bővebben

Különleges toplisták

Rendkívül jó ötlettel rukkolt elő néhány hónapja a Porsche hivatalos Youtube csatornáján! Különböző témakörök szerint gyűjtötték össze az öt legérdekesebb Porsche járművet.

Bővebben

Az eddigi utolsó bajnokunk

Legutóbb a kilencvenes évek második felében hódított Le Mans-ban a Porsche saját prototípussal. Mielőtt újra nekivág a nagy kalandnak a zuffenhauseni márka, befejeződik a dicsőséges múltról szóló sorozatunk. Már csak egy rész választ el minket attól, hogy a jelenkor csodájával, a 919 hybriddel foglalkozzunk. Előtte viszont még következzen a Porsche 911 GT1 98!

Nyito_911GT198
Bővebben